Video Call

Si realizohet Video Call ?

Video Call rekomandohet per qellime Konsulence si edhe ne disa Kurse Specifike. Menyrat se si realizohet nje video call tregohet si me poshte:

1-VIDEO CALL DUKE PERDORUR SKYPE /WHATSAPP

SKYPE—VIDEO CALL

qendertrajnimi

Trajnimi Im
Kliko ketu dhe lidhuni ne Video Call me  stafin e ‘Trajnimi Im’

 

2-VIDEO CALL DUKE PERDORUR ZOOM

ZOOM VIDEO CALL

 

 

3-VIDEO CALL DUKE PERDORUR MEET

 

 

 

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider