KOMUNIKIMI ONLINE

Si Realizohen Komunikimi Online midis Kursantit dhe Pedagogut?

———————————-

REMOTE PC+ Call

 1. Lidhje Remote me ANYDESK. Shkarko Anydesk…

Ne do te shikojme dhe perdorim ekranin e kompjuterit tuaj duke siguruar lidhje remote midis dy kompjuterave me Anydesk. Ne varesi te programit te zgjedhur per trajnim, kursanti mund te hyje ne kompjuterat tane dhe ti perdori ata.

Shkarko Anydesk

Ju dergoni kodin e anydesk dhe  ne e vendosni ne qender tek Remote Desktop dhe pastaj tek Connect

Ndersa nese kursanti do te hyje ne kompjuterat tane, atehere ne do i dergojme kodin dhe ai do e vendosi tek Remote Desktop. Pastaj Connect dhe do te hyje ne kompjuterat tane.

Ju duhet te pranoni ftesen e derguar prej nesh duke klikuar mbi Accept. Prej ketij momenti ne do te shikojme dhe perdorim kompjuterin tuaj.

Nese Ju do te hyni ne kompjuterin tone,

do te shihni dhe perdorni kompjuterin tone njelloj si te ishit ne zyren tone.

Komunikimi me ze do te realizohet nepermjet Whatsapp ose Skype.

 

2 Lidhje Remote me TEAM VIEWER. Shkarko Team Viwer

Ne kete alternative komunikimi do te realizohet nepermjet Team Viewer.

Linku i klases do ju dergohet ne grupin ne whatsapp. Klikoni ne link dhe prej ketij momenti do te shikoni ekranin e kompjuterit tonae (ne kete menyre jeni pjese e klases online). Ju do te mund te shikoni ekranin e kompjuterit tone prej nga do te ndiqni me pamje dhe ze ushtrimet praktike te softwareve financiar dhe kontabel.

Komunikimi me ze do te realizohet nepermjet TeamViewer. (si alternative tjeter e komunikimit me ze eshte komunikimi me call ne Whatsapp).