EKONOMISTET E RINJ

Te gjithe profesionistet e sotem, kane qene dikur fillestar.

Nese jeni nje ekonomist ne fillimet tuaja ose me pak pervoj ne tregun e punes, atehere kjo nuk duhet tju dekuraroj aspask.

Ju sapo keni arritur nje sukes, keni gjetur website-in dhe bashkepunetoret tuaj. Prej ketij momenti duhet te jeni te gatshem qe duke harxhuar kohe dhe energji te avanconi ne fushen e ekonomise duke i rritur sukseset tuaja.

Tregu i punes ne ditet e sotme, si asnjehere me pare po kerkon profesionist. Eshte koha juaj ne tregun e punes, ndaj mos nguroni te filloni te beheni gati. Asnjehere nuk eshte vone.

Nese dikush do te ishte pesimist dhe per ata qe ende hezitojne per te filluar po ju tregojme nje histori te shkurter.

Nje kontabilisteje ne nje qytet te Shqiperise rreth muajit Korrik 2018 i demtohet kompjuteri kryesor. Ne softwerin e instaluar ajo kishte rreth 45 ndermarrje. Pas nje pune disa ditore u arrit te realizohej riparimi hardwerik si edhe softwerik. Pasi u stabilizua situata kontabilistes ju rekomandua kalimi ne softwere cloud. Kontabilistia e degjoi rekomandimin tone dhe ne Janar 2019 implementoi software cloud.  A e dini se ne cfare moshe ishte kontabilistia?

Ajo ishte 64 vjec dhe me shume sukses arriti te kalonte ne nje teknollogji te re.

Ndersa Ju keni avantazhin qe jeni shume here me te rinj dhe investimi juaj do t’ju sherbej per nje kohe me te gjate.

Suksese ne pune tuaj.

Ne prej vitesh kemi suportuar ekonomistet e rinj ne keto qytete: Tirane, Durres, Vlore, Fier, Berat, Gjirokaster, Sarande, Shkoder, Tropoje, Diber, Lezhe, Lac, Rroskovec, Gramsh, Pogradec dhe Himare.