EXCEL – KURSE ONLINE

Kurse online per Microsoft Excel Klasat virtuale jane per kurset online: 1.Kurse te Dedikuar Kursi eshte ne kohe reale. Materialet e kursit merren ne kohe reale ne Drive. Karakteristikat kryesore te kurseve te dedikuar jane:  1 Individe.-1pedagoge. Cilesi Fleksibilitet oraresh Pershtatje…

Lexo me shume

TESTE

Ne zyre aplikohen dy lloje testesh: 1-Teste Pranimi 2-Teste Kursi   1-Teste Pranimi Cdo individe ka te drejte te trajnohet, por ne momentin e pare ne zhvillojme nje diagnostikim te njohurive aktuale te secilit. Nepermjet intervistimit dhe sipas rastit edhe…

Lexo me shume

RREGULLORE E TRAJNIMIT

Cila eshte rregulloria per te zhvilluar trajnime? Trajnimi eshte nje proces delikat i cili kerkon nje komunikim cilesor te paleve ku secila duhet te luaje shume mire rolin e saj. Per kete qellim individet te cilet do te trajnohen ne…

Lexo me shume

KLASE VIRTUALE

Klase Virtuale, ju vjen ne ndihme ne procesin tuaj te mesimdhenies. Ajo do te perdoret per kurset ne zyre dhe online. Ju do te mund te merrni materiale te ndryshme dhe te zhvilloni teste. Klasa virtuale do te perdoret per:…

Lexo me shume

Google Ads-Kurse

Google Ads Niveli A1 Bazat e Google Ads Avantazhet e Online Advertising Targetimi i Fushatave Menaxhimi i Buxhetit dhe Billing Transfers Krijimi i Fushatave të suksesshme Kërkimi nëpërmjet Fjalëve Kyçe (Keywords)     Niveli A2 My Business Krijimi i website…

Lexo me shume

KLASA TE MEDHA

Kurset te cilat zhvillohen ne klasa te medha synojne qe kursanti te vetemesoje ne menyre te pavarur nepermjet materialeve te cilat vendosen ne dispozicion. Ne perfundi te trajnimin do te kete nje ushtrim permbledhes. Pedagogu do te jete online ne…

Lexo me shume

KLASA TE VOGLA

Kurset te cilat zhvillohen ne klasa te vogla  synojne  trajnimin e cdo kursanti nepermjet tarifave me te ulta. Karakteristikata e tjera te trajnimit ne klasa te vogla tregohen me poshte: Karakteristikat e Klasave te Vogla: Perberja e klases:     …

Lexo me shume

KURSE TE DEDIKUAR

Ne kurset e dedikuar fokusimi eshte tek kursanti. Rekomandohet per ekonomistet, kontabilistet dhe individe te cilet jane ne distance ose nuk kane kohe per te zhvilluar ne te njejten kohe punen dhe trajnimin. Karakteristikat e Kurseve te Dedikuar: Perberja e…

Lexo me shume

CERTIFIKIME NE ZYRE & ONLINE

Kurset per programe kompjuterike si paketa office dhe programet e kontabilitetit te informatizuar ofrohen online dhe ne zyre . Kursantet e trajnuar ne zyre ose online paisen me certifikaten perkatese per trajnimin e zhvilluar. Te gjithe kursantet ne cdo qytet…

Lexo me shume