PROCEDURA E SELEKSIONIMIT

NE JEMI TE FOKUSUAR TEK CILESIA Procesi i trajnimit te kursanteve eshte nje proces shume i rendesishem. Kursantet mund te jene student, ekonomist te sapo diplomuar, ekonomist ne hapat e para, ekonomist, kontabilist, ekspert kontabel dhe administratoret e biznese.  Ne…

Lexo me shume
Teste te ndryshme

TESTE

Ne zyre aplikohen keto lloje testimi: 1-Teste Pranimi 2-Teste Kursi 3-Teste Final   1-Teste Pranimi Cdo individe ka te drejte te trajnohet, por ne momentin e pare ne zhvillojme nje diagnostikim te njohurive aktuale te secilit. Nepermjet intervistimit dhe sipas…

Lexo me shume

KUSHTET E SHERBIMIT

Kontrata e trajnimit (ose sherbimit) ndermjetesohet midis perfaqesuesit te qendres “Trajnimi Im” dhe Kursantit (ose marresit te sherbimit) i cili ne rastin konkret jeni Ju. Trajnimi (ose sherbimi) eshte nje proces delikat i cili kerkon nje komunikim cilesor dhe bashkepunimi…

Lexo me shume
Llojet e kurseve

LLOJET E KURSEVE

Trajnimet qe ofrohen ne qender jane te disa formave: kurse te dedikuar, kurse ne klasa te vogla, kurse ne klasa te medha dhe ne webinar. Kurset te cilat ofrohen prej qendres jane: I-Kurse te dedikuar. Ne kurset e dedikuar, cdo…

Lexo me shume

CERTIFIKIME NE ZYRE & ONLINE

Kurset per programe kompjuterike si paketa office dhe programet e kontabilitetit te informatizuar ofrohen online dhe ne zyre . Kursantet e trajnuar ne zyre ose online paisen me certifikaten perkatese per trajnimin e zhvilluar. Te gjithe kursantet ne cdo qytet…

Lexo me shume