PODCAST/VIDEO

Ju mund te shikoni free video dhe te degjoni podcaste si me poshte:

I. KONTABILITETI MANUAL

I.1-VIDEO LEKSIONE

 • 1-Leksione per fillestaret ne fushen e Kontabilitetit. Kliko ketu per te pare
 • 2-Ky modul eshte free.

I.2-PODCAST PER KONTABILITETIN

 • 1-Podcast per kontabilitetin. Kliko ketu per te degjuar podcast -et.
 • 2-Ky modul eshte free.

I.3-KONTABILITETI MANUAL PREJ SHTEPISE

 Njohurite e mesiperme do te ofrohen ne nje nivel me te larte nepermjet modulit :

KONTABILITETI MANUAL PREJ SHTEPISE.

Ju do te keni mundesi qe ne cdo qytet te Shqiperise te mesoni online mbajtjen e kontabilitetit ne menyre manuale.

Njohurite e marra nepermjet ketij trajnimi mund ti aplikoni ne softwaret e kontabilitetit te cilet do te aplikoni ose trajnoheni ne punen tuaj.

II-MANAXHIM PROJEKTI

 • 1-PODCAST. Kliko ketu per te degjuar podcast-et.
 • 2-Ky modul eshte free.

 

III-KONTABILITETI I KOMPJUTERIZUAR PER SOFTWARE APLIKATIV

 • 1-Kontabiliteti i Kompjuterizuar per Software Aplikativ. Kliko ketu per te degjuar podcast -et. Paswordi ju jepet nga pedagogu.
 • 2-Ky modul eshte free, por vetem per studentet.

V-SKK

 • 1-Standartet Kombetare te Kontabilitetit. Kliko ketu per te degjuar podcast -et.Paswordi ju jepet nga pedagogu.
 • 2-Ky modul eshte free, por vetem per studentet.

VI-DREJTIM FINANCIAR

 • 1-PODCAST. Kliko ketu per te degjuar podcaste.Paswordi ju jepet nga pedagogu.
 • 2-Ky modul eshte free, por vetem per studentet.

VII-E-TAX

 • 1-VIDEO. Kliko ketu per te pare videot
 • 2-Ky modul eshte free.