Odoo-Master IT

KURSE PER ODOO KURSET OFROHEN NE SHQIP   Kurse per software te huaj ofrohen edhe ne gjuhen shqipe.  Rekomandohen per individet te cilet duan te punojne ne Shqiperi si edhe ne vende si USA,Kanada, Europe ose Australi. Odoo eshte nje software internacional  …

Continue Reading

PUNESIM

FORMULAR PER PUNESIMIN   KERKESE PUNESIMI Ky formular plotesohet prej individeve te cilet kerkojne pune, pavaresisht pervojes dhe aftesive te tyre. Individet prezantojne kerkesen e tyre per punesim. Kliko ketu. Nepermjet email ju dergohet nje formular ne te cilin do te kerkohet  me…

Continue Reading

PUBLIKIME

1-Mësimdhënia Online dhe Përpjekja e qendrës ‘Trajnimi IM’ për të Transformuar Edukimin Adult. Lexoni ketu.  2-Si pritet të jetë ekonomia për vitin 2024?  Lexoni ketu 3-Përfundon verifikimi i kontabilistëve, vetëm 309, nga 2300 zotërues titulli kalojnë procesin (lista). Lexoni ketu 4-Ligji i ri…

Continue Reading