Si Zhvillohen Kurset Online

Trajnohuni Online ne cdo Qytet  dhe perfitoni nga Avantazhet e Trajnimit Online

 

MENYRA 1. ANYDESK —Lidhje Remote me ANYDESK. Shkarko Anydesk…

Kursantet prej shtepise ose zyres nepermjet Anydesk

do te mund te shikojne dhe perdorin ekranin e kompjuterit tone, duke siguruar lidhje remote midis dy kompjuterave

(shtepise/zyres suaj dhe zyrave tona).

Ne kohe reale komunikohet me ze nepermjet whatsapp me pedagogun per trajnimin perkates

Ne varesi te programit te zgjedhur per trajnim, kursanti mund te hyje ne kompjuterat tane dhe ti perdori programet perkatese.

Shkarko Anydesk

Ne rastet kur kursantet do te hyjne ne kompjuterat tane, atehere ne do i dergojme kodin dhe ai do e vendosi tek Remote Desktop.

Pastaj Connect dhe do te hyje ne kompjuterat tane.

Nese Ju do te hyni ne kompjuterin tone,

do te shihni dhe perdorni kompjuterin tone njelloj si te ishit ne zyren tone.

Komunikimi me ze do te realizohet nepermjet Whatsapp ose Skype.

 

 

 

MENYRA2. TEAMVIEWER— Lidhje Remote me TEAM VIEWER. Shkarko Team Viwer

Ne kete alternative komunikimi do te realizohet nepermjet Team Viewer.

Linku i klases do ju dergohet ne  Whatsapp. Klikoni ne link dhe prej ketij momenti do te shikoni ekranin e kompjuterit tone (ne kete menyre jeni pjese e klases online). Ju do te mund te ndiqni me pamje dhe ze ushtrimet praktike te softwareve financiar dhe kontabel.

Komunikimi me ze do te realizohet nepermjet TeamViewer ose Whatsapp