KONSULENCE FINANCIARE

Konsulence Online/Zyre per  Programet e Kontabilitetit te Aplikuar, Konsulence Financiare per Mbajtje Kontabiliteti, Rregullim Bilanci, Keshillim Tatimor per Softwaret, Konsulence per Fiskalizimin.

 

Menaxhoni me Sukses

Platformen Qendrore te Faturave

SELFCARE

duke Implementuar Software te Fiskalizuar

 

 

Integroni  Selfcare me E-Tax dhe Programin e Fiskalizuar ne Biznesin Tuaj.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider