WEBINAR-KURSE

Kursi ne Webinar zhvillohet online . Ju ndiqni leksionet e pergatitura prej nesh (online ne webinar) dhe ushtroheni ne menyre te pavarur sipas nje plani.  Rekomandohet per individe ne fillimet e tyre, te cilet jane ne distance ose nuk kane kohe per te zhvilluar ne te njejten kohe punen dhe trajnimin.

Karakteristikat e Kurseve ne Webinar:

  • I-Perberja e klases: 1 person-Klase e dedikuar.
  • II-Fillimi:  Me rregjistrim paraprake.
  • III-Rregjistrimi: 
  • IV-Lloji i kursit:  Online.
  • V-Orare: Leksionet ne webinar dergohen cdo jave sipas nje plani
  • VI-Kursi i radhes: Ne cdo moment.
  • VI-Programet e kurseve: Kliko ketu
  • Procedura:                     Instruktori pergatit me perpara materialet dhe jua dergon ju ne format video. Ju keni te drejte ti shikoni dhe perdorni ato per nje periudhe te caktuar ne varesi te te trajnimit. Materialet mund te perdoren online, por nuk mund te shkarkohen.
  • VIII-Pagesa:                             a) Ne fillim       b) Me keste (shiko cmime)