SHKARKO

Shkarkoni Falas per qellime te perdorimit personal programe te ndryshem. Ne kete menyre ju do te hidhni hapat e pare ne njohjen e programeve perkates. Programet mund te jene online ose te instalueshem. Per pyetje te ndryshme ose kerkesa specifike komuniko online.

 

 

1.Alpha Web. Kliko ketu per te hyre ne program. Me vone zgjidhni opsionin Demo dhe pastaj Hyni.

 

2. Hotele. Kliko ketu per programin e rezervimit ne hotele, PRODREAM dhe provo FALAS.

 

3. DYQANE. Mund te perdorni per shitjet Alpha POS. Kliko ketu dhe provo FALAS

 

4.FINACA 5. Kliko ketu per te shkarkuar programin dhe provo FALAS

a-Shkarko versioni 1, kliko ketu…

b-Shkarko versioni 2, kliko ketu…

 

5. Remote software

a-Shkarko Anydesk, kliko ketu

b-Team viewer, kliko ketu