IMPLEMENTIM FILLESTAR

NE JU NDIHMOJME TE VENDOSNI PROGRAMIN TUAJ NE PUNE

ASISTENCE ONLINE NE CDO QYTET


 

IMPLEMENTIM  FILLESTAR

 

  • 1-Instalimi i programit nga prodhuesi i tij.

  • 2-Konfigurimi fillestar i programit.

  • 3-Trajnimi i stafit.

  • 4-AsistencĂ« online duke perdorur telefon,video call dhe lidhje remote midis kompjuterave.

 

Nepermjet analizes percaktohen kerkesat e biznesit dhe zgjidhjet te cilat priten nga software. Analizohet koha e nevojshme per te implementuar softwarin si edhe aftesia e stafit per te mesuar dhe perdorur ate. Vetem pasi jane realizuar analizat e mesiperme, atehere rekomandohet te vendosni per te blere softwarin e duhur per biznesin tuaj.