RREGJISTRIMI JUAJ

Individet mund te rregjistrohen online per kurset dhe asistencen e deshiruar. Ne periudhen 13 Mars- 15 Shtator 2020 kurset do te zhvillohen vetem online.

Pasi ju te rregjistroheni ne do te komunikojme me ju. Ne jemi te interesuar per njohurite dhe shendetin tuaj, ndaj vendimi per te rihapur trajnimet ne zyre do ti perkasi nje situate me te sigurte.

 

 

 

1-RREGJISTRIM PER KURSE

 • 1-ALPHA WEB BUSINESS
 • 2-LISTEPAGESA
 • 3-FARMACI
 • 4-DEPO FARMACEUTIKE
 • 5-ALPHA WEB PRODHIM
 • 6-MOBIPOS
 • 7-ALPHA WEB HOTEL
 • 8-PRODREAM

KLIKO KETU

 • 1-Bazat per Excel
 • 2-Excel i Avancuar
 • 3-Google Ads
 • 4-Excel per Ekonomistet
 • 5-Excel per Stafet e Bankave
 • 6- Excel per Plane Biznesi

KLIKO KETU

 

Shenim: Per komunikime me te shpejta komunikoni ne whatsapp nepermjet   0684868595.