PROGRAMI BILANC

Programi Bilanc është zgjidhja ideale për dorëzimin e informacionit në organet tatimore pasi ai plotëson automatikisht të gjitha formatet zyrtare. Për më shumë mbi raportet që përgatit programi Bilanc mbi tatimet dhe taksat mund të klikoni këtu.

Përse duhet të zgjedhim programin Bilanc?

Programi Bilanc ofron disa raporte të cilat janë të kërkuara prej bizneseve. Kliko këtu dhe njihuni me raportet.

Kurse online per programin Bilanc.

PROGRAMI I KURSIT

SHIKO KETU