PROFISC

PROSFISC

HYNI NE PROGRAM

 

ProFisc është një program I çertifikuar per fiskalizimin per:

 • 1-Invoice
 • 2-Fatura shoqerurese
 • 3-Shitje me para ne dore

Nëpermjet ProFisc mund te behet lidhje online me tatimet per faturat ne mberritje si dhe i autofaturave. Profisc eshte nje program i hapur per tu lidhur me sisteme te tjera ERP. Lidhje online me tatimet per faturat ne mberritje si dhe i autofaturave. ProFisc, mundëson kohë të shpejtë zbatimi si dhe pagese për faturë. Lidhja me sistem realizohet pa kosto instalimi apo nevoje per blerje te paisjeve te reja.

 • Sistem i Hapur për të mundësuar lidhjen e shpejtë dhe me kosto minimale më cdo sistem te brendshem
 • Mundesi të ndryshme të integrimit FTP, SOAP, REST DB LINK
 • Fatura elektronike të shitjeve online
 • Sistem në cloud Microsoft Azure, #1 në nivel boteror dhe ofron Siguri Qendrueshme të sistemit si dhe Siguri të të dhënave.

Sa kushton programi per qellime fiskalizimi? 

Kliko ketu

The table with ID 52 not exists.

Ky program mundëson veprimet me para në dorë, plotëson kërkesat ligjore për fiskalizimin dhe përmirëson librat e brendshëm të shitjeve. myPOS është fare i thjeshtë për t’u përdorur dhe është një ndihmesë shumë e madhe për bizneset.

 

Disa nga karakteristikat kryesore të myPOS:

 1. Aplikacion WEB pa kosto instalimi (punon në çdo kohë, në çdo vend, dhe në çdo paisje)
 2. Lëshon faturë cash dhe fatura elektronike për biznese
 3. Ju informon në kohë reale për të gjitha pikat e shitjeve
 4. Suport në email dhe telefon (mbi 90% e supportit zgjidhet që në telefonatën e parë)

Funksione të tjera:

 • 1-Pagesa Cash në Lek apo Valutë të huaj; Kartë; Bankë
 • 2-Ofron Listë të klientëve
 • 3-Mund të krijohet Listë e artikujve të grupuara sipas kategorive
 • 4-Ofron listë me çmimet e produkteve
 • 5-Lejon Discount në produkte si dhe në faturë
 • 6-Import dhe export në excel të listës së çmimeve
 • 7-Njoftim si dhe ridërgim i faturave të pafiskalizuara në raste problemesh teknike të portalit të tatimeve

 

Tetra
Tetra
Tetra
Tetra
Tetra
Tetra
Fiskalizimi
Tetra
Tetra
Tetra
Tetra
previous arrow
next arrow
Tetra
Tetra
Tetra
Tetra
Tetra
Tetra
Fiskalizimi
Tetra
Tetra
Tetra
Tetra
previous arrow
next arrow