POS-FINANCA

POS F5 i përshtatshëm për Retail

Me POS F5 ju mund të shisni produktet tuaja dhe të pranoni pagesa nga çdo pajisje. Nuk keni nevojë të kopjoni të dhëna nga një platformë në tjetrën. POS F5 rifreskon inventarin tuaj, porositë, informacionin mbi klientët në kohë reale.

PROGRAMI I KURSIT  POS-FINANCA5

SHIKO KETU…

 

POS dhe Financa 5
SHITJE ME POS
SHITJE ME POS
IMPORTO NE FINANCA 5
FATURA DITORE PASI U IMPORTUA NE FINANCA 5
previous arrow
next arrow
POS  dhe Financa 5
SHITJE ME POS
SHITJE ME POS
IMPORTO NE FINANCA 5
FATURA DITORE PASI U IMPORTUA NE FINANCA 5
previous arrow
next arrow

Realizim shitjeje

POS F5 realizon shitje për çdo lloj aktiviteti shitës të madh, të vogël, me shumicë, me pakicë.

Sinkronizim shitje

POS F5 ofron siguri maksimale për vazhdimësinë e shitjes edhe kur ndodh shkëputje rrjeti, transaksionet kryhen dhe sinkronizohen me rilidhjen e tij.

Proformë Ofertë Klienti

POS F5 ju ofron mundësinë të krijoni preventivë realë, t’i ruani dhe t’i faturoni në kohën e zgjedhur nga klienti.

Gjenerim Fature dhe Kuponi Tatimor

Ofron mundësi faturmi në klientë të identifikuar si dhe klientë kesh të zakonshëm. Realizon difencimin sipas grupeve të çmimeve të klienteve të identifikuar.

Lexo me shume per POS-FINANCA 5…