PODCAST/VIDEO

Ju mund te shikoni free video dhe te degjoni podcaste si me poshte:

I. KONTABILITETI MANUAL

I.1-BAZAT E KONTABILITETIT (VIDEO LEKSIONE)

 • a-Leksione per fillestaret ne fushen e Kontabilitetit. Kliko ketu per te pare
 • b-Ky modul eshte free. (log in as a guest)

I.2-KONTABILITETI MANUAL PREJ SHTEPISE

 • a-Podcast per kontabilitetin. Kliko ketu per te degjuar podcast -et.
 • b-Ky modul do te jete aktiv ne 2022.

Ju do te keni mundesi qe ne cdo qytet te Shqiperise te mesoni online mbajtjen e kontabilitetit ne menyre manuale.  Njohurite e marra nepermjet ketij trajnimi mund ti aplikoni ne softwaret e kontabilitetit te cilet do te aplikoni ose trajnoheni ne punen tuaj.

II-MANAXHIM PROJEKTI

 • KLASA: MP,2019-2020. Kliko ketu per te degjuar podcast-et.Paswordi ju jepet nga pedagogu.
 • KLASA: MP,2020-2021. Kliko ketu per te degjuar podcast-et.Paswordi ju jepet nga pedagogu.

 

Ky modul eshte free, por vetem per studentet.

 

III-KONTABILITETI I KOMPJUTERIZUAR PER SOFTWARE APLIKATIV

 • a-KLASA:  KKSA,2019-2020.  Kliko ketu per te degjuar podcast -et. Paswordi ju jepet nga pedagogu.
 • b-KLASA: KKSA,2020-2021.  Kliko ketu per te degjuar podkast-et. Pasword ju jepet nga pedagogu.

 

Ky modul eshte free, por vetem per studentet.

IV-SKK. Standartet Kombetare te Kontabilitetit.

 • a-KLASA: SKK, 2019-2020. Kliko ketu per te degjuar podcast -et.Paswordi ju jepet nga pedagogu.
 • b-KLASA: SKK, 2020-2021. Kliko ketu per te degjuar podcast -et.Paswordi ju jepet nga pedagogu.

 

Ky modul eshte free, por vetem per studentet.

 

V-DREJTIM FINANCIAR

 • a-KLASA: DF, 2019-2020. Kliko ketu per te degjuar podcaste.Paswordi ju jepet nga pedagogu.
 • b-KLASA: DF, 2020-2021. Kliko ketu per te degjuar podcaste.Paswordi ju jepet nga pedagogu.

 

Ky modul eshte free, por vetem per studentet.

 

VI-E-TAX

 • a-VIDEO LEKSIONE. Kliko ketu per te pare videot.
 • b-Ky modul eshte free.