PLAN BIZNESI

NDERTIM PLAN BIZNESI

MICROSOFT EXCEL

 

Planifikoni  biznesin tuaj dhe suksesi eshte i garantuar

 

 

  • 1-Ore trajnimi: 20 ore

  • 2-Forma e kursit: ne zyre dhe online

  • 3-Perdoret Excel ne ndertimin e Plan Biznesi

  • 4-Ushtrim konkret ne ndertimin e planit

 

 

Pergjate te perdorimit te softwareve financiar dhe kontabel ju mund te krahasoni ne kohe reale situatat e planifikuara ne planin e biznesit (ndertuar ne excel)  me situatat reale ne software.