PERSE & SI?

Trajnohuni dhe implementoni programe per bizneset dhe institucionet, duke menaxhuar ne kohe reale aktivitetin e tyre.Programet dhe oraret pershtaten sipas kerkesave specifike.

Aktivitet e bizneseve mund te jene te llojeve te ndryshme si: tregeti, prodhim, ndertim, institucione financiare, institucione buxhetore, depo farmaceutike, farmaci,sherbime etj, por te gjitha e kane te nevojshme te implementojne dhe perdorin nje softuer per te manaxhuar financat dhe kontabilitetin e tyre.

Kurset per programet financiare organizohen ne zyre ose online. Per shkak te zhvillimeve te fundit, cdo gje po zhvillohet vetem online.

Menyrat e organizimit te kurseve jane: kurse te dedikuar, klasa te vogla, klasa te medha dhe ne webinar. Secila prej menyrave ka avantazhet e saj. Kursanteve ju kerkohet te zgjedhin ate menyre te mesuari, prej se ciles do te mund te marrin avantazhet specifike.

=Tregti.

=Prodhim.

=Ndertim.

=Institucione financiare.

=Institucione buxhetore.

=Depo farmaceutike.

=Farmaci .

=Sherbime.

=Zyra Kontabiliteti.

=Ekonomiste te pavarur.

=Kontabilistet e Miratuar.

=Hotele.

=Agjensi udhetimesh.

=Kompani interneti.

=Spitale.

=Universitete.

 

 

Softueret mund te jene te instalueshem ne kompjuterat tuaj ose ne formen online. Secili ka te vecantat e tij dhe ofron mundesi zgjedhje per bizneset.

Ju mund te mesoni software financiar dhe kontabel prej shtepise. Kurset online i ofrojme ne cdo qytet te Shqiperise.

Ne kemi pervoje ne kurset online per software te kontabilitetit te aplikuar prej vitit 2010 dhe kemi zhvilluar trajnime online ne disa qytete si: Fier,Durres,Shkoder, Tropoje, Korce,Berat, Sarande,Pogradec etj. Njekohesisht individet e trajnuar mund te kene qene ne shtete te ndryshme si Itali,Gjermani, Angli, Kosove etj.