EXCEL-KURSE

Te interesuarit e fushes se ekonomise mund te plotesojne nivelin e njohurive

duke u trajnuar

per Microsoft Excel dhe duke rritur profesionalizmin e tyre.

Trajnimet ofrohen per fillestaret dhe te gjithe nivelet te cilat duan te hedhin nje hap tjeter i cili eshte nje plus ne njohurite e tyre.

REKOMANDIMI PER JU

1-Nese deshironi kurse me cilesi te larte, atehere zgjidhni kurse te dedikuar

2-Te interesuarit per cmime te ulta rekomandohet te zgjedhin kurse ne webinar

3-Grupet shoqerore te cilet deshirojne te mesojne se bashku mund te krijojne klasa te vogla ose te medha

……………

Njohuri te domosdoshme ne Excel per te gjithe perdoruesit e programeve kompjuterike financiare.

Microsoft ExcelKurset ofrohen online si edhe ne zyre

 

 

 

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider