MONETO

 

Programi Moneto eshte nje program per Manaxhimin Financiar dhe Kontabel te Bizneseve. Ai funksionon ne formen cloud dhe eshte prodhim i DEUMSOFT.  

Procesin e Fiskalizimit programi Moneto e realizon duke bashkevepruar me software te tjere te fiskalizuar. Te dhenat ruhen ne serverin e kompanise Deumsoft ose ne cloud ne platformen e kompanise e cila perdor programin.

Programi i Kursit

Shiko ketu

 

 

Hyni ne Program