MOBIPOS-KURSE

Program vetem per Shitjet

MobiPos, eshte nje program i ri i dedikuar vetem per shitjet ne dyqane. Programi eshte online (funksionon nepermjet internetit) dhe eshte i integruar sipas rastit me ALPHA WEB ose me KASEN . Shitesit ne pikat tuaja te shitjes mund te perdorin  MobiPos.

Ai rregjistron shitjet me arke, ne mirebesim dhe karte krediti.

 

.

 

Format e kurseve online dhe ne zyre per programin Alpha Web:

  • 1-Kurse te Dedikuar:                                      1 individe & 1 pedagoge. Kursi ne kohe reale dhe orare fleksibel

  • 2-Kurse ne Klasa te Vogla:                      2-4 individe & 1 pedagoge. Kursi ne kohe reale dhe orare fleksibel

  • 3-Kurse ne Klasa te Medha :                  5-10 individe& 1 pedagoge.Kursi ne  kohe reale dhe orare standart

 

MobiPos perdoret i integruar me Alpha Web Start ose Alpha Web Business. Ne procesin ditor te dites se punes, shitesit shesin dhe punojne me MobiPos, ndersa organizimi dhe raportet shikohen ne Alpha Web.