PROGRAM PER SHITJE NE TERREN. MOBIPOS-KURSE
Mobi është një aplikacion POS për bizneset e vogla, magazinat dhe shitjet në terren. Punon në celular/tablet Android dhe iOS. Programi integrohet me Alpha Web.

 

Programi eshte i integruar me Alpha Web Business dhe Alpha Web Start