Logi POS

Program për dyqane e markete

logiPOS është një program për dyqane, markete, supermarkete dhe rrjete marketesh. Programi mundëson lidhjet me kasat fiskale, peshore rrjeti, printera etiketimi, video regjistrues dixhitalë si dhe me ndërfaqe touch screen. Integrohet me programin tuaj financiar si Financa 5, Microsoft Dynamics NAV, Alpha (Web, Business).

CMIMET E KURSEVE

Shiko ketu…

  • integrimi me pajisjet hardware

logiPOS operon me çdo pajisje me touch screen, qoftë kompjuter POS apo tabletë. Programi është i ndërtuar që të integrohet me të gjithë pajisjet moderne për menaxhimin e marketit apo dyqaneve të pakicës, duke përfshirë kasat fiskale, peshore rrjeti, printera etiketimi, video regjistrues dixhitalë dhe lexues barkodi.

  • cloud & sistemet financiare

logiPOS integrohet me cloud dhe sistemet ERP. Merr master data (të dhëna mbi artikujt, çmimet, kategoritë, etj.) nga sistemi qëndror. Dërgon të dhënat e gjeneruara në market si shitjet, faturat, etj. në sistemin qëndror.

  • crm, marketing & raportim

logiPOS ka funksione marketingu dhe CRM-je të krijuara për të rritur frekuencën dhe besnikërinë konsumatore. Programi mundëson menaxhimin e klientëve, kthime produktesh dhe periudha garancie. Shpërblen klientët me sistem pikësh shpërblimi, dhënie dhuratash, ulje, kupona, vauçera, etj.