WEBINAR

Ne kurset e webinar fokusi eshte tek puna e pavarur e kursanitt. Rekomandohet per ekonomistet e rinj te cilet deshirojne kosto shume te ulta.

Karakteristikat e Kurseve ne Webniar:

 1. Perberja e klases:         1 individe
 2. Fillimi:                              Me rregjistrim paraprake,
 3. Rregjistrimi:                  Kliko ketu,
 4. Lloji i kursit:                  Eshte i mundur vetem online, pasi individi meson ne menyre te pavarur online
 5. Orare:                                24/7/120 dite
 6. Kursi i radhes:              Ne cdo moment
 7. Programet e kurseve:  Alpha Web, Financa 5, ProDream, MOBIPOS, Excel i Avancuar, Excel per Ekonomistet,Excel per Bankieret,
 8. Procedura:
  • a-Ju paraqisni kerkesen per tu rregjistruar. Te dhenat tuaja te rregjistruara jane te sigurta dhe ato do te perdoren vetem per te komunikuar me ju per qellime trajnimi.Ne cdo rast te paqarte ju rekomandojme te komunikojme ne menyre te drejteperdrejte se bashku
  • b-Informoheni per programin.
  • c-Realizoni pagesen ne banke.
  • d-Me te realizuar pagesen ne banke ne jemi gati per te filluar trajnimin brenda 48 oreve (dite normale pune).Pyetjet, testet dhe materialet e tjera do te mund te merren ne klasen online.
 9. Pagesa:                           Abonim mujore

 

SHKONI NE WEBINAR, DUKE KLIKUAR KETU