Kurse Online

Kurset per Software Financiar dhe Kontabel, ofrohen ne formen online prej vitit 2010. Ju mundeni te mesoni dhe praktikoheni online ne cdo qytet te Shqiperise.Ne ju ofrojme oportunitet trajnimi online per software financiare dhe kontabel, duke rritur mundesite tuaja per punesim.

Trajnimet online janë një mënyrë shumë eko-miqësore e të mësuarit.

 Ne keto kurse, nuk ka nevojë për të prerë pemë për të marrë letër.

Njohuri, trajnime dhe praktikim prej shtepise ose zyres.

PERSE KURSE ONLINE?

Rregjistrimi per kurset realizohet ne cdo kohe.

Kursantet zgjidhen me seleksionim.

Ne trajnojme prej fillestareve deri tek profesionistet, por kerkohet perkushtim ne procesin e trajnimit.

OBJEKTIVI  YNE ESHTE CILESIA

Per komunikim me te shpejte , mund te perdorni chat ne whatsapp ose ne email. Kurset mund te zhvillohen ne oraret e paradites ose ne mbasdite, duke ju mundesuar edhe zhvillimin e aktiviteteve te tjera prej jush.

Ne perfundim te kursit, kursantet certifikohen me certifikate nga prodhuesi i programit financiar. Pas perfundimit te trajnimit, kursanteve ju dergohen nepermjet email ose telefonit oferta te ndryshme pune, ne varesi te perkushtimit te treguar pergjate trajnimit.

Kurset online ofrohen ne formen: kurse te dedikuar, kurse ne klasa te vogla dhe kurse ne klasa te medha.

 

Avantazhet e kurseve online jane:

  • 1-Kurseni kohe per te shkuar ne kursin perkates
  • 2-Forma trajnimi interesante dhe bashkekohore
  • 3-Orare te privilegjuar deri ne oret e vona te mbremjes
  • 4-Pedagogu eshte ne dispozicion pergjate seances perkatese sidomos ne kurset e dedikuar
  • 5-Nuk ka probleme apo shpenzime parkimi, tarifa transporti,tarifa për shërbimin e strehimit dhe ushqimit, plus që ju mund të jeni pjese e klasës nga çdo vend me qasje në internet.
  • 6- Menyre eko-miqesore e te mesuarit. Nuk eshte e nevojshme te perdoret leter per te shkruar dhe nuk ka nevoje te priten peme.