FINANCA 5 STANDART

Nese deshironi te mesoni nje software per manaxhim financiar dhe mbajtje kontabiliteti, te instalueshem ne biznesin tuaj atehere mund te mesoni programin Financa.

KURSE ONLINE DHE ZYRE

 

SOFTWARE+KONTABILITET+FISKALITETE

Programi i Kursit per Programin Financa 5 Standart, 

Kliko ketu

 

1-Nivelet e kurseve : a) Fillestar (A1+A2) ; b) Mesatar (B1+B2) ; c) Avancuar (C1+C2)

 

2-Fillestaret: Per fillestaret rekomandohen te ndiqet programi ne nivelin fillestar dhe mesatar.

 

3-Format e kursit: Kurse te DedikuarKlasa te Vogla, Klasa te Medha, Webinar

 

4-Koha e kursit: Shiko ketu

 

5-Ndermarrje:  Ndermarrje ne dispozicion per tu ushtruar.

 

6-Procesi i Trajnimit: Ne procesin e trajnimit me kursantet do te trajtohen:

  • a-situata praktike te cilat ndodhin cdo dite ne biznes
  • b-trajtime kontabile te situatave praktike
  • c-trajtime fiskale te rasteve konkrekte
  • d-analize e proceseve te punes

 

7-Testimi Final: Testim ne perfundim te trajnimit.

 

8-Certifikimi: Ne perfundim te trajnimit kursantet certifikohen per trajnimin e zhvilluar.

 

 

 

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider