Kurse ne Zyre

Trajnime per Ekonomistet e rinj, jo Ekonomistet, Administratoret e bizneseve, Ekspertet Fiskal, Kontabilistet dhe Ekspertet Kontabel. Kurse praktike per software te kontabilitetit te aplikuar.

 

 

Oportunitet punesimi per te gjithe individet e interesuar per programet kompjuterike te kontabilitetit te aplikuar.
Te gjithe profesionistet e suksesshem ne ditet e sotme, dikur ishin fillestar…
Pergatituni per oportunitetin e punesimit i cili eshte perpara jush.

 

Kurset ne zyre ofrohen ne formen:

  • Kurse te dedikuar                      1 individe- 1 pedagoge
  • Kurse ne klasa te vogla             2-4 individe- 1 pedagoge
  • Kurse ne klasa te medha          5-10 individe- 1 pedagoge

 

RREGJISTROHUNI PER KURSE NE ZYRE

Rregjistrimi per kurset realizohet ne cdo kohe.

Kursantet zgjidhen me seleksionim.

Ne trajnojme prej fillestareve deri tek profesionistet, por kerkohet perkushtim ne procesin e trajnimit.

OBJEKTIVI YNE ESHTE CILESIA

Per komunikim me te shpejte , mund te perdorni chat ne whatsapp ose ne email. Kurset mund te zhvillohen ne oraret e paradites ose ne mbasdite, duke ju mundesuar edhe zhvillimin e aktiviteteve te tjera prej jush.

Ne perfundim te kursit, kursantet certifikohen me certifikate nga prodhuesi i programit financiar. Pas perfundimit te trajnimit, kursanteve ju dergohen nepermjet email ose telefonit oferta te ndryshme pune, ne varesi te perkushtimit te treguar pergjate trajnimit.

 

Kurset ne zyre kane disa vecori te cilat i bejne ato me te kerkuara.

 

  • 1-Komunikim i drejteperdrejte me pedagogun
  • 2-Pershtatje e orareve sipas kerkeses suaj
  • 3-Njohuri per dokumenta specifike
  • 4-Praktikimi me software origjinale