Kursantet

Ne eksperiencen disa vjecare te trajnimit kursantet e trajnuar ju perkasin qyteteve te ndryshme si: Tirane, Durres, Vlore, Fier, Lushnje,Korce, Berat, Sarande, Himare, Tropoje etj. Njekohesisht ne trajnimet online ne kemi trajnuar edhe student ose ekonomiste ne shtete si Gjermani, Itali, Angli dhe Kosove. Suporti per kursantet vazhdon edhe pas perfundimit te kursit.

Ne fillim ne analizojme dhe percaktojme nevojat per trajnim te cdo kandidati per kursant. I rekomandojme atij alternativen me te mire dhe pasi kursanti realizon zgjedhjen e tij ne fillojme nga procesi i trajnimit. Eshte e domosdoshme qe perpara fillimit te kursit cdo kursante duhet te kete lexuar:

1-rregulloren per zhvillimin e kursit (*)

2-programin e kursit (*)

3-cmimet perkatese(*)

4-te kete nje adrese email psh emermbiemri@gmail.com(*)

5-te  jete i gashtem te zhvilloje testin e pranimit (sipas rastit)