KONSULENCE

Konsulence Online ne cdo qytet te Shqiperise per Programet e Kontabilitetit te Aplikuar

per Bizneset dhe Institucionet.

Konsulence Financiare dhe Keshillim Tatimor per Softwaret Tuaj. Asistence per Softwaret tuaj si edhe Planifikim Karriere, Kerkim dhe Shkrim Akademik, Ndertim dhe Menaxhim te Proceseve te Punes.

 

SOFTWARE + KONTABILITET+FISKALITETE

VIDEO CALL

Konsulence Online me Video Call / Programe Remote.

 

 

PROGRAME REMOTE

 

 

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider