PLATFORMA ONLINE

RREGJISTRIMI JUAJ

Kliko ketu

Rregjistrohuni ne Platform dhe Diskutoni, Informohuni, Merrni Njohuri dhe Perfitoni nga Ofertat Aktive

sic tregohet ne tabele


KOMPJUTER

HYRJA NE PORTAL ONLINE

Hyni 

Ne fillim duhet te jeni te rregjistruar. Ne email do tju vijne username dhe pasword per te hyre ne platfome. Prej ketij momenti ju mund te hyni ne portal ne kompjuterin tuaj.

CELUAR

Platformen mund ta perdorni edhe prej telefoni tuaj duke e konfiguruar sic tregohet ne figuren e meposhtme.

HYRJA NE PORTAL ONLINE

HYNI KETU