KLASE VIRTUALE

Klase Virtuale, ju vjen ne ndihme ne procesin tuaj te mesimdhenies. Ajo do te perdoret per kurset ne zyre dhe online. Ju do te mund te merrni materiale te ndryshme dhe te zhvilloni teste.

Klasa virtuale do te perdoret per:

  • Kurset e dedikuar.

Ne kurset e dedikuar, cdo te individe do te jete perballe nje pedagogu dhe do te trajnohet ne kohe reale. Kompjuterat lidhen remote me teamviewer ose anydesk,ndersa komunikimi me ze realizohet me skype ose telefon. Kursantet do te ruajne ne format foto cdo gje pergjate procesit te trajnimit si edhe do te shtojne shenime te ndryshme mbi materialin. Udhezimet per kete .per ushtrimin final dhe per perdorimin e testeve ju jepen ne momentin e fillimit te trajnimit.

  • Klasat e vogla (2-4 individe)

Individet te cilet deshirojne cmime me te lira, krijojne grupe dhe mund te perfitojne trajnimin pavaresisht vendodhjes se tyre. Grupi ka lidhje online ne kohe reale me nje pedagoge, ne oraret perkatese.

  • Klasat e medha (5-10 individe).

Individet te cilet do te jene pjese e klasave te medha, do te mesojne ne menyre te pavarur. Pedagogu ju pergatit materialet ne forme video dhe i hedh ne klasen online. Njekohesisht ne klasen online do te hidhen edhe teste dhe materiale te tjera. Ne ndermarrjen qe ju vendoset ne dispozicion cdo individe ushtrohet ne menyre te pavarur. Ne klasat e medha nuk keni lidhje ne kohe reale me pedagogun, por vetem nepermjet klases online. Ne fund te trajnimit edhe ketu ka ushtrim permbledhes dhe testim.

 

Klasa virtuale do te jete aktive edhe 3 muaj pasi ka perfunduar kursi perkates. Ne kete menyre cdo individe do te kete mundesi te shkarkoje materialet perkatese.

 

KLASE VIRTUALE

KLIKO KETU