GOOGLE ADS-KURSE

Google Ads

START 1 MARS 2020

Niveli A1

 • Bazat e Google Ads
 • Avantazhet e Online Advertising
 • Targetimi i Fushatave
 • Menaxhimi i Buxhetit dhe Billing Transfers
 • Krijimi i Fushatave të suksesshme
 • Kërkimi nëpërmjet Fjalëve Kyçe (Keywords)

 

 

Niveli A2

 • My Business
 • Krijimi i website ne Google
 • Organizimi i userave
 • Ngarkimi i fotove
 • Ndjekja e vizitoreve
 • Postimet e ofertave dhe eventeve te ndryshme
 • Produktet tuaja