Si te zgjedhim menyren e trajnimit?

 

A e keni pasuruar CV Tuaj ne vitet e fundit? Duke qene te papune, pergatituni per te filluar nje pune. Nese jeni ne pune, pergatituni te beheni nje specialist me i mire dhe te filloni te kerkoni nje page me te larte. Ne ju mesojme te mbani Kontabilitetin dhe te beni Deklarimet e Biznesit tuaj. Ne Trajnimiim.com ju mund te gjeni trajnime per Kontabilitetin, Fiskalitete dhe Deklarime. Ne ju trajnojme online, ne cdo qytet ne Shqiperi dhe jashte saj.

 

Zgjedhja e formes se trajnimit kerkon nje analize te disa faktoreve si:

 • 1. Menyra e punes-Te gjithe e fillojne trajnimin si fillestar. Ne rastin e Eksperteve mund ta fillojne atje ku deshirojne ata dhe operohet me tarifa orare
 • 2. Oraret– Rakordohen ne baza javore ne intervalin 9.00-22.00
 • 3. Çmimet-Jane te ndryshme sipas formes se trajnimit: Kurse te Dedikuar, Klasa te Vogla, Klasa te Medha, Webinar. Ne te gjitha rastet pagesa realizohet me banke dhe leshohet fature e fiskalizuar.Shiko ketu
 • 4. Si realizohet lidhja online?
  • 4.1 Kurse te Dedikura dhe ne Klasat e Vogla (2-3 individe). Ne lidhjen online eshte e rendesishme qe ju aksesoni online (perdorni) kompjuterat tane dhe kjo realizohet me software remote si Anydesk,Team Viewer ndersa komunikimi me ze realizohet me Whatsapp,Skype, Zoom etj). Ne keto raste kursi rregjistrohet ne format video ne kompjutera dhe ju mund ta perdorni per perseritje.
  • 4.2 Klasa te Medha (4-10 individe). Ne rastin e klasave te medha perdoret Skype, Zoom , Teams per te pare ekranin e kompjuterit ku ofrohet trajnimi si edhe per komunikuar me ze. Ju ndiqni leksionet online ndersa per tu ushtruar punoni ne kompjuterat tuaj ne instalimet qe ju bejme ne ose ne licensat qe ju vendosim ne dispozicion per trajnimin online.
  • 4.3 Webinar. Keto kurse ofrohen nepermjet videove. Ju mund ti shikoni video 24 ore, te ushtroheni kur te deshironi dhe te praktikoheni ne kompjuterat tuaj. Per kerkesa shtese ju pergatisim materiale te tjera.
 • 5. Koha per rregjistrim. Komunikoni ne Sekretari Online ose Whatsapp dhe do te informoheni ne kohe reale.
 • 6. Kur fillon kursi?

a) Kurset e Dedikuar– 24 ore pasi eshte realizuar pagesa prej jush

b) Klasa te Vogla – shikoni lajmerimet ne blog ose pyesni ne Whatsapp

c) Klasa te Medha– shikoni lajmerimet ne blog

d) Webinar – 24 ore pasi eshte realizuar pagesa prej jush

 

 • 7. Version mesimor te programit-Eshte i mundur ne : Elif Enterprise, Financa 5, Alpha Web
 • 8. Garancia– Kurse te Dedikuar (100%), Klasa te Vogla (90%), Klasa te Medha (75%), Webinar (60%).

 

 • 9.Krahasimi i kurseve

Per t’ju ndihmuar ne analizen tuaj, rekomandojme te shikoni krahasimin midis Kurseve te Dedikuar, Klasa te Vogla, Klasa te Medha dhe Webinar ne tabelen:

 

Ne momentin qe do te keni perfunduar se lexuari tabelen e mesiperme rekomandohet te lexoni format e zhvillimit te kurseve online.

Kliko ketu …

Komunikoni nepermjet Whatsapp ose Sekretari Online dhe Filloni Kursin Tuaj.