FISKALIZIM BIZNESI

Analizoni Kerkesat e Biznesit tuaj si edhe Detyrimet Ligjore per Programin e Fiskalizimit. Realizoni nje Zgjidhje te Zgjuar duke Instaluar Programin e duhur ne Biznesin tuaj. Proceset e punes, hardwaret, aftesite e stafit,suporti dhe kerkesat ligjore kerkojne nje analize te kujdesshme per te siguruar nje zgjidhje te zgjuar prej biznesit.

 

  • 1-ANALIZE BIZNESI PER FISKALIZIM

  • 2-ANALIZE E PROCESEVE TE PUNES

  • 3-INSTALIM SOFTWARE PER FISKALIZIM

  • 4-TRAJNIM STAFI PER FISKALIZIM. Kliko ketu

  • 5-TRAJNIM STAFI PER SOFTWARE PER FISKALIZIMKliko ketu