Financa 5 Standart- Prenotoni Kursin

Ju mund te Prenotoni me perpara nje trajnim ne Financa 5 Standart dhe te perfitoni nga Oferta perkatese. Trajnimi ofrohet ne formen e kursit online te dedikuar ose ne formen e kursit ne Webinar. Ne fund te plotesimit te formes duhet te jepni Submit dhe te zgjidhni qe te merrni nje kopje te Prenotimit te cilen po beni. Pastaj procedura vazhdon me pagesen ne banke. Ne informohemi ne kohe reale per veprimet tuaja. Fatura e fiskalizuar leshohet brenda 48 oreve dhe ju dergohet ne format elektronik (whatsapp ose email).


KURSI I DEDIKUAR PER FINANCA 5 STANDART

PRENOTONI NJE TRAJNIM TE DEDIKUAR, Kliko ketu

————————

 

 

 

 

KURSI NE WEBINAR PER FINANCA 5 STANDART

PRENOTONI NJE TRAJNIM NE WEBINAR, Kliko ketu