Financa 5 Standart-Dhurata Juaj

Ju mund te zgjidhni dhe ti beni Dhurate nje te afermit tuaj nje trajnim ne Financa 5 Standart. Trajnimi ofrohet ne formen e kursit online te dedikuar ose ne formen e kursit ne Webinar. Kur te zgjidhni te realizoni dhuraten tuaj, do te informoheni edhe per Oferten e Dedikuar per Dhuraten te cilen po realizoni. Ne fund te plotesimit te formes duhet te jepni Submit dhe te zgjidhni qe te merrni nje kopje te Dhurates te cilen po beni. Pastaj procedura vazhdon me pagesen ne banke. Ne informohemi ne kohe reale per veprimet tuaja. Fatura e fiskalizuar leshohet brenda 48 oreve dhe ju dergohet ne format elektronik (whatsapp ose email).


 

KURSI I DEDIKUAR PER FINANCA 5 STANDART

DHURONI NJE TE AFERMI NJE TRAJNIM TE DEDIKUAR, Kliko ketu

 


 

KURSI NE WEBINAR PER FINANCA 5 STANDART

 

DHURONI NJE TE AFERMI NJE TRAJNIM NE WEBINAR, Kliko ketu