MICROSOFT EXCEL- OFERTA JUAJ

70%-100% Zbritje.

Ofertë për mësimin e Microsoft Excel

Kurse në Webinar

10 Janar – 31 Mars 2023

Të interesuarit e fushës së ekonomisë (dhe jo vetëm) si edhe ata që dëshirojnë të njohin EXCEL, mund të plotësojnë nivelin e njohurive duke u trajnuar për Microsoft Excel dhe duke rritur profesionalizmin e tyre.  Trajnimet ofrohen për fillestarët dhe të gjithë nivelet të cilat duan të hedhin një hap tjeter i cili është një plus në njohuritë e tyre.

A-OFERTA PER KURSANTET E RINJ:

Kurset për Microsoft Excel ofrohen në Webinar (me video) dhe ju mund të njiheni me Ofertën:

  • 1-Excel Fillestar 1500 lekë (nga 5000 lekë)
  • 2-Excel Mesatar 1500 lekë (nga 6000 lekë)
  • 3-Excel i Avancuar 1500 lekë (nga 5000 lekë)


 

 

B-OFERTA PER ISH KURSANTET:

Kurset për Microsoft Excel ofrohen në Webinar (me video) dhe ju mund të njiheni me ofertën:

  • 1-Excel Fillestar, Falas   (nga 5000 lekë)
  • 2-Excel Mesatar 1000 lekë (nga 6000 lekë)
  • 3-Excel i Avancuar 1000 lekë (nga 5000 lekë)

 


 

C-OFERTA E STUDENTIT

Studentet te cilet deshirojne te mesojne Microsoft Excel dhe te fillojne rrugetimin per ne tregun e punes mund te perfitojne prej ofertes:

Microsoft Excel për studentët:

  • 1-Excel Fillestar FREE, (nga 5000 lekë)
  • 2-Excel Mesatar FREE, (nga 6000 lekë)
  • 3-Excel i Avancuar FREE, (nga 5000 lekë)

Nese ata fillojne nje trajnim per te mesuar software te kontabilitetit te aplikuar.


Ju mund të mësoni prej shtëpisë suaj me çmime shume te ulta dhe në kushte shumë komode duke mos humbur asnjehere orët e punës ose të mësimit.

Programet e kurseve te mesiperme: