EXCEL – KURSE ONLINE

Kurse online per Microsoft Excel

Klasat virtuale jane per kurset online:

1.Kurse te Dedikuar

Kursi eshte ne kohe reale. Materialet e kursit merren ne kohe reale ne Drive. Karakteristikat kryesore te kurseve te dedikuar jane: 

 • 1 Individe.-1pedagoge.
 • Cilesi
 • Fleksibilitet oraresh
 • Pershtatje ne programin e kursit

2.Klasa te Vogla

Pedagogu eshte ne kohe reale me klasen, por materialet e kurseve jane ne klase virtuale. Testim online ne fund te kursit.

Karakteristikat kryesore te kurseve ne klasa te vogla jane: 

 • 2-4 individe dhe 1 pedagoge.
 • Cilesi
 • Orare Fikse
 • Programe Fikse

 

3.Klasa te Medha:

Individet mesojne ne menyre te pavarur.  Testim online ne fund te trajnimit.Individet certifikohen per trajnimin qe zhvillojne. Karakteristikat kryesore te kurseve ne klasa te medha jane: 

 • 5-10 individe-2 pedagoge.
 • Individi meson ne menyre te pavarur
 • Cdo kursant realizon detyrat ne menyre te pavarur dhe i hedh ne klase virtuale
 • Pedagogu hedh materialet ne klase ne menyre te vazhdueshme