E-FATURA

Fatura Tatimore Elektronike.

Kurse kohë dhe printo fatura nga celulari juaj. Impresiono klientet dhe kurse kohë në çdo fature te prerë. eFatura është programi ideal për bizneset dhe furnitorët. Harxhoni më pak kohë me faturat dhe më shumë duke bërë punët e tjera.

 

Faturë tatimore elektronike

  • Format të miratuar nga Ministria e Financave

Perfekte për furnitor dhe shpërndarje

  • Menaxho dhe kryej shitje në cdo terren.

Printer Portable

  • Printoni faturat kurdo dhe kudo që ju duhen falë printerit të lëvizshëm.
  • Lidhet me cdo smartphone me sistem android me anë të Blueooth-it.

Program profesional

  • Shmang cdo pasaktësi me program profesional garantuar të impresionojë klientët tuaj.

Raporte shitje

  • Krijo raport për cdo shit-blerje, arkëtim apo për klientët tuaj.

Kurse kohë

  • Rrisni cilësinë e shërbimit tuaj dhe vendosni një standart të ri.
  • Prisni faturat në kohë rekord.

Menaxho magazinen

  • Kontrollo gjendjen e artikujve ne magazine.
  • Monitoro produktet ne inventarin tuaj.

 

Lexo me shume…