Dynamics 365 Business Central

 

 

Dynamics 365 Business Central, i njohur më parë si Microsoft Dynamics NAV (ose Navision), është një zgjidhje gjithëpërfshirëse e menaxhimit të biznesit, e krijuar për organizatat që kanë avancuar shumë për të pasur ende software-in e tyre fillestar të kontabilitetit. Si pasardhës i Microsoft Dynamics NAV, Dynamics 365 Business Central sjell funksionalitete të pasura së bashku me fleksibilitetin e Cloud, megjithatë sigurisht që një version për në serverat e kompanisë është i disponueshëm për ata që e preferojnë atë. Ai përfshin një mori të plotë të aftësive të kontabilitetit dhe të menaxhimit financiar, si dhe shitjet, modulin e marketingut dhe shërbimeve, menaxhimin e projektit, zinxhirin e furnizimit, inventarin dhe menaxhimin e operacioneve.

 

 

Lexo me shume