KLASE VIRTUALE

Klase Virtuale, ju vjen ne ndihme ne procesin tuaj te mesimdhenies. Ajo do te perdoret per kurset ne zyre dhe online. Ju do te mund te merrni materiale te ndryshme dhe te zhvilloni teste.

KLASE VIRTUALE

KLIKO KETU

 

 

 

Kjo faqe eshte ne proces ndertimi. Do te jete aktive ne 31 Gusht 2019