KOMUNIKO

KOMUNIKO

SHENIM.

1-Pasi te plotesoni email duhet jepni DERGO.
2-Email juaj do te lexohet ne kohe reale.
3-Shume shpejt ne do te kontaktojme me Ju.
4-Per komunikim me te shpejte dhe te gjitha ditet e javes(24 ore/7dite) mund te perdorni: Whatsapp (0684868595) ose Viber (0684868595)
5-Njekohesisht per komunikim te shpejte mund te perdorni Skype: qendertrajnimi

Informacione kontakti

  • I-Komuniko Online

Ju mundni te komunikoni ne kohe reale ne cdo dite dhe ore te javes, duke komunikuar ne kohe reale.


  • II-Oraret e Zyres:

     

  • II-1. Implentime ne biznese:

E Hene – E Premte :  9.00 – 16.00, E Shtune :  9.00 -13.00

  • II.2. Kurset Online & Zyre

E Hene – E Premte :  17.00 – 21.00

 

 

033 400 539