KOMUNIKIMI

I-KOMUNIKO.

Ju mund te komunikoni ne kohe reale per kurset, programet, asistence etj duke perdorur:

 

 II- VIDEO CALL.

Rregjistrohuni per Video Call ne HELP DESK ose SEKRETARI ONLINE  dhe pastaj sipas pergjigjes mund te komunikoni me Video Call ne:

III-EMAIL.

Ju mund te na shkruani:

  • a-Menyra e pare. Ju mund te shkruani ne adresen e email: kurseinfo@gmail.com
  • b-Menyra e dyte. Plotesoni direkt email e meposhtem

  IV-ORARE

   

   

  V-ADRESA:

    Trajnimi im, Kati 2(mbi Neranxi,prane Shkolles Industriale), Rruga: Nermin Vlora Falaski, Vlore,  Albania