CERTIFIKIME NE ZYRE & ONLINE

Kurset per programe kompjuterike si paketa office dhe programet e kontabilitetit te informatizuar ofrohen online dhe ne zyre . Kursantet e trajnuar ne zyre ose online paisen me certifikaten perkatese per trajnimin e zhvilluar. Te gjithe kursantet ne cdo qytet te Shqiperise ne i suportojme dhe ju japim asistence edhe pas perfundimit te trajnimit.

 

 

Jeni duke kerkuar pune,pasuroni njohurite &CV tuaj

Ju filloni nje pune dhe ne ju suportojme.

Hapni nje zyre kontabiliteti dhe ne ju suportojme.

Filloni nje biznes dhe ne ju suportojme.

 

 

NE JU JAPIM SUPORT NE CDO HAP