PLAN BIZNESI- KURSE NE WEBINAR

PLAN BIZNESI- KURSE NE WEBINAR RREGJISTRIMI JUAJ   Rekomandohet:  Individë të cilët dëshirojnë çmime shumë të ulta, Studentët,  Individë të sapo diplomuar,  Individë që dëshirojnë të ndjekin kursin për herë të dytë si edhe të gjithë fillestarët. Në trajnim përfshihen këta element: 1-Niveli i kursit.…

Continue Reading

Webinar- Elif Enterprise

Kursi Elif Enterprise në  Webinar ofron mësimin e programit në mënyrë të pavarur me çmime shumë të ulta. RREGJISTRIMI JUAJ Rekomandohet:  Individë të cilët dëshirojnë çmime shumë të ulta, Studentët,  Individë të sapo diplomuar,  Individë që dëshirojnë të ndjekin kursin për herë të…

Continue Reading

CASH-FLOW

KURSE ONLINE NËPËRMJET WEBINARËVE Regjistrohuni dhe mësoni sesi të hartoni Pasqyrën e Flukseve të Mjeteve Monetare sipas metodës indirekte, një prej pasqyrave më komplekse financiare, sipas formatit të standardeve kombëtare të kontabilitetit. Cash Flow-Metoda Indirekte. Dr. Rudina Lipi  Mos e humbisni këtë mundësi…

Continue Reading