KURSE TE DEDIKUAR

Ne kursin e dedikuar i cili mund te jete online ose ne zyre, fokusimi eshte tek kursanti. Kursanti nderveproni ne kohe reale dhe ushtroheni se bashku me pedagogun pergjate kursit.  Rekomandohet per ekonomistete rinj,ekonomistet e firmave, kontabilistet dhe individe ne fillimet…

Continue Reading

KLASA TE VOGLA

Kurset te cilat zhvillohen ne klasa te vogla  synojne  trajnimin e  kursanteve ne grupe te vogla 2-4 persona, duke ofruar edhe tarifa me te ulta per trajnimin. Pedagogu u tregon nepermjet shembujve praktike rregjistrime konkrete. Kursantet ushtrohen dhe nderveprojne me…

Continue Reading

KLASA TE MEDHA

Kurset te cilat zhvillohen ne klasa te medha synojne qe kursanti te mesoje ne orare fikse dhe te perfitoje nga tarifa me te ulta. Pedagogu ju tregon nepermjet shembujve praktike rregjistrime konkrete. Kursantet ushtrohen pjeserisht pergjate kursit dhe pastaj procesi…

Continue Reading