Plan biznesi

PLAN BIZNESI

NDERTIM PLAN BIZNESI MICROSOFT EXCEL   Planifikoni  biznesin tuaj dhe suksesi eshte i garantuar     1-Ore trajnimi: 20 ore 2-Forma e kursit: ne zyre dhe online 3-Perdoret Excel ne ndertimin e Plan Biznesi 4-Ushtrim konkret ne ndertimin e planit…

Lexo me shume
EXCEL-ONLINE

EXCEL – KURSE ONLINE

Kurse Online per Microsoft Excel   1-Kurse te Dedikuar:                                      1 individe & 1 pedagoge, ne kohe reale dhe orare fleksibel 2-Kurse ne…

Lexo me shume
Business-Intelligence

POWER BI

Inteligjenca e biznesit (BI) përfshin strategjitë dhe teknologjitë e përdorura nga ndërmarrjet për analizën e të dhënave të informacionit të biznesit.   KURSET FILLOJNE 1 Janar 2021   Inteligjenca e biznesit mund të përdoret nga ndërmarrjet për të mbështetur një…

Lexo me shume

GOOGLE ADS-KURSE

Google Ads Tirana Center of Technology (mund te kombinohet me WordPress ose Photoshop) TCT, shiko KURSE ONLINE NE CDO QYTET TE SHQIPERISE   —————————————————————————————– MODULI 1 Bazat e Google Ads Avantazhet e Online Advertising Targetimi i Fushatave Menaxhimi i Buxhetit…

Lexo me shume
excel per ekonomistet

EXCEL PER EKONOMISTET

Trajnimi synon te pergatise me njohuri stafet e bizneseve/ institucioneve per te rritur profesionalizmin dhe njohurite e tyre ne pune. HAPI 1, I CDO TRAJNIMI EXCEL PER EKONOMISTET Nepermjet moduleve te meposhtme do te mund te jeni me te suksesshem…

Lexo me shume

EXCEL PER BANKAT

Trajnimi synon te pergatise me njohuri stafet e reja ose ata qe aspirojne per sektorin bankar. Nepermjet moduleve te meposhtme do te mund te rrisni profesionalizmin tuaj dhe do te jeni nje kandidate me i afte per te punuar ne…

Lexo me shume
deklarime-online

DEKLARIME ONLINE

Tatimet e mia (eFiling) është konceptuar dhe ndërtuar në mënyrë të tillë që të jetë lehtësisht i përdorshëm nga të gjithë. Sistemi eFilling mirembahet nga DPT e cila eshte pergjegjese per funksionimin dhe mirembajtjen e sistemit. TUTORIAL FALAS Synon te…

Lexo me shume
data-analysis-blog

DATA ANALYSIS

  KURSET FILLOJNE 1 Janar 2021 Analiza e të dhënave përcaktohet si një proces i pastrimit, transformimit dhe modelimit të të dhënave për të zbuluar informacione të dobishme për vendimmarrjen e biznesit. Qëllimi i Analizës së të Dhënave është nxjerrja…

Lexo me shume