CERTIFIKIME NE ZYRE & ONLINE

Kurset per programe kompjuterike si paketa office dhe programet e kontabilitetit te informatizuar ofrohen online dhe ne zyre . Kursantet e trajnuar ne zyre ose online paisen me certifikaten perkatese per trajnimin e zhvilluar. Te gjithe kursantet ne cdo qytet…

Lexo me shume

KURSANTET

Ne eksperiencen disa vjecare te trajnimeve kursantet e trajnuar ju perkasin qyteteve te ndryshme si: Tirane, Durres, Vlore, Fier, Lushnje,Korce, Berat, Sarande, Himare, Tropoje,Shkoder,Pogradec etj. Njekohesisht ne trajnimet online ne kemi trajnuar edhe student ose ekonomiste ne shtete si Gjermani,…

Lexo me shume

PERSE KURSE ONLINE?

Kerkoni ne internet dhe mesoni ne menyre te pavarur, behuni pjese e klasave te ndryshme free ose me pagesa modeste si edhe mund te angazhoheni ne trajnime te dedikuara. Teknollogjia ne ditet e sotme e eleminon distancen. Sot ka shume…

Lexo me shume

DISKUTIME

  Kur duhet te trajnohem per nje software te kontabilitetit te aplikuar ? Lexo ketu… Cfare forme te trajnimit duhet te zgjedhe? Lexo ketu… Cfare programi duhet te implementoje ne biznes? Lexo ketu…    

Lexo me shume