Bilanc-Klasa te Medha

15% Zbritje.

Kursi per programin Bilanc në klasa të mëdha fillon në :

  • 18 Prill 2023
  • 15 Shtator 2023

Rregjistrohuni për fillimin e kursit përpara datës së parë dhe përfitoni zbritje maksimale. Ju mund ta filloni kursin edhe në një prej 3 datave të tjera, por rregjistrimi duhet të kryhet përpara datës së parë.

Në trajnim përfshihen këta element:

  • 1-Niveli i kursit. Nivel fillestar (A1+A2,B1+B2 ).
  • 2-Koha e trajnimit. Kursi përfshin një kohëzgjatje 9 javë
  • 3-Vende. Klasa ka 4-10 vende.
  • 4-Orari. 2 herë në javë/ nga 2 orë
  • 5-Pagesa. Pagesa realizohet në bank.Lëshohet faturë e fiskalizuar. Pasi jeni rregjistruar do t’ju dërgohet informacionn për pagesën.